Skocz do zawartości

[szprychy] aero variable section

mariano77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam dosyć niedawno strzeliła mi szprycha w kole campagnolo scirocco G3 tylna, w serwisie powiedziano mi ,że praktycznie są nie do zdobycia. W necie szukałem i nic nie znalazłem - czy faktycznie są takie rzadkie? Jakoś nie widzi mi się kupowanie nowego koła tylko dlatego,że jedna szprycha pękła -bo to było by już mocno przesadzone. Czy ktoś z kolegów nie ma takowych szprych nowych ,bądź używanych na sprzedaż? A jeżeli nie to co mogę zrobić ? - czyżby czekało mnie zaplecenie koła na innych szprychach? Dodam jeszcze ,że szprychy nazywają Aero Variable Section ze stali nierdzewnej. Pomóżcie bo sezon nadchodzi wielkimi krokami. Pozdrawiam.

W zasadzie to sezon u mnie trwał prawie cały rok, tylko tak mi się napisało.

Napisano

Wedle obrazków w google te koła są zaplatane na zwykłych szprychach, wybierz markę która ci się podoba (Sapim, DT etc.), jak chcesz koniecznie "aero" bo reszta taka jest to bierz drogie płaskie, przy jednej to nie majątek (paręnaście złotych) i do zaplecenia/ wycentrowania daj. Jak serwisant rozłożył ręce to szczerze polecam zmienić serwisanta, bo o ile to nie ty się uparłeś żeby było to co z fabryki to koleś strasznie niezaradny jest.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...