Turysta123 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Witam Sprzedaję komplet toreb na wyprawy rowerowe firmy Bikepack -torba podsiodłowa RePack C small -torba DoubleTwist small -manta flapStan używane ,bez uszkodzeń itp. Cena za komplet 400zł lub 200zł za sam DoubleTwist .Wysyłka 18zł . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć, a samego Repacka sprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta123 Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Witam Komplet lub tylko przednia torba Tył ewentualnie bym sobie zostawił . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polphastg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Halo halo,troche czasu minęło ale pytanie mam odnośnie repacka c small. Na tym zdjęciu wygląda na całkiem duży więc się zastanawiam między nim a repackiem X. Czy jest znacząca różnica między nimi? Co przykładowo ta mniejsza wersja zmieści ? A no i pytanie o jakość toreb od Bikepack,warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta123 Napisano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Tu masz super to opisane , co mieści większa nie wiem . Co do jakość ? Na wyprawy używam Revelata a bikepacka kupiłem na jazdę nad jeziorko Tu nie ma co porównywać . Jest uszyty poprawnie ( minus za rzepy w kieszeni!!!) Myślę że warto dołożyć i kupić lepszy sprzęt ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.