try666 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 witam, Planuje zakup tegoż oto roweru. Zaznaczam że rower będzie wykorzystywany do dojazdu do pracy oraz w sezonie do dłuższych wypraw. Mieszkam w małym miasteczku na małej wyspie. drogi asfaltowe 99% . teran pagórkowaty ...wszędzie pod górkę:) p.s totalny amator rowerowy ze mnie. Trochę poczytałem przed wyborem tego modelu i padło na niego. ale fajnie by zasięgnąć wiedzy od mocniej doświadczonych kolegów:) Cube Nature SL 2019 - Hybrid Sports Bike https://www.tredz.co.uk/.Cube-Nature-SL-2019-Hybrid-Sports-Bike_200203.htm czy mógłbym prosić o ewentualne uwagi bądź zrecenzowanie czy warto w ogóle podchodzic do sprawy. z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 No nie powala. Zobacz Unibike w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
try666 Napisano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z Unibike może być problem natury logistycznej obawiam się...poszukam może ktoś dostarczy ewntualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Nie wiem czego Janu_sz się czepia . Całkiem solidny rower . Może chodzi o stosunek ceny do komponentów ? Nie wypowiem się bo inny kraj , inne zarobki to i ceny mogą być inne . Ja mam 2 uwagi : 1 jeśli będziesz jeździł tylko po asfaltach to opony są dość szerokie , 2 jeśli te pagórki są duże to bardzo miękkich przełożeń ten rower nie ma . Ale bez przesady o jeździe w górach nie piszesz , a na pagóry powinno starczyć , opony zawsze można zmienić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Nie kwestia zarobków, nie brałem pod uwagę. Nie mówię też, że to padaka, jednak jest kilka modeli producentów/innych marek gdzie w tej półce cenowej oferują więcej. Chociażby popularne i "uczciwe" sklepy online, które wysyłają po całej europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 np. dłuższe wyprawy w terenie: https://www.tweekscycles.com/eu/scott-scale-970-hardtail-mountain-bike-29-inch-2018-1405951/?awc=6411_1551739513_330cc8d3592a2ec2dc4f799326eeeefc&utm_source=Affiliate_Window&utm_medium=Discount+Code&utm_campaign=249371 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
try666 Napisano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 ale jak napisałem wyżej 99% asfalt , terenu raczej nie ma u nas:)) wiec czy ten scott warty uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 jeśli 99% asfaltu to ten scott nie ma sensu i znacznie lepiej iść w cube, którego podałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi