abdesign Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Witam, Pytanie mam w zasadzie krótkie: czy gdzieś na Mazowszu jest możliwość przymierzenia się do rowerów Merckx'a? pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Na pewno w PS distibution (Łomianki tam tez jest pewnie kilka rowerów do przymiarki ale nie liczyłbym na pełen zestaw rozmiarów) Ci powiedza kto bierze od nich rowery. wydaje sie ze w Waw to Kolarski.eu.... i to chyba wszystko. A co chcesz przymierzac ? może jak raz znam kogos kto ma to samo lub podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ooo i to jest już jakiś trop. Odwiedzenie Łomianek mam w planie. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Odnośnie EDka, warto dodać iż po przejeciu przez Belgium cycling (m .in Ridley), ich rowery maja gwarancje na rame 5 Lat (przed przejeciem była dożywotnia), to dośc średnio jak za rower ktory nie jest najtanszy, a może nawet drogi, bo tam za mniej niz 10tys niewiele jest do wyboru.. Moja rama jako jedna z ostatnich ma dozywotke, ale nawet Centrala Eddy MErckxa kreci, gdy przy okazji sprawy z zaciskiem zapytalem co bedzie z ramą która ma dożywotke, kreciła nosem . Staneło na tym że jak sie rama zepsuje to bedziemy gadac ;-) Generlanie próbuja mowic żę 5 lat i koniec. Druga sprawa, to nie ma sieci serwisowej, ale i serwisy/przeglady nie sa wymagane. W moim np Edku posikał się nowy zacisk, i z Dystrybutorem na PL (własnie z PS dist) uzgodniłem że spróbuje to ząłatwic w shimano Service Center. I fkatycznie, shimano na podstawie papierów, dało mi nowy zacisk, a stary zepsyty musiałem oddac. Ps distro zoferowało że wymiany dokona mi Kolarski.eu za darmo. Ostatecznie sam to sobie wymieniłem. W porównaniu do treka czy innych marek, są to pewne niedogodności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.