Gość GRZEGORZ Napisano 3 Marca 2019 Napisano 3 Marca 2019 Witam wszystkich. Kupiłem ramę TANGE MTB O.S TUBES problem polega na tym, że nie mogę odkręcić wkładu suportu bardzo proszę o podanie czy gwinty są prawo czy lewo skrętne z góry BARDZO DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam
remover Napisano 4 Marca 2019 Napisano 4 Marca 2019 Google podpowiada, że to rama ze zwyklym suportem bsa. Z obu stron odkreca się do "przodu" roweru. Możliwe ze suport jest zapieczony. Więc do spróbowania zwykłe sztuczki suportowe - psikanie wd40, grzanie mufy, 2 metrowa przedluzka klucza, kręcenie ramą z kluczem w imadłę.
pawelKln Napisano 4 Marca 2019 Napisano 4 Marca 2019 dwa ostatnie sposoby w polaczeniu z pierwszym (wd40) zawsze dają dobre rezultaty
Pytanie
Gość GRZEGORZ
Witam wszystkich. Kupiłem ramę TANGE MTB O.S TUBES problem polega na tym, że nie mogę odkręcić wkładu suportu bardzo proszę o podanie czy gwinty są prawo czy lewo skrętne z góry BARDZO DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.