wujmer Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witajcie, idzie wiosna a ja postanowiłem zakupić do mojej szosy nawigację i tu pytanie co wybrać myślałem o mio cycle 200 za około 650zł a może już warto dopłacić do Mio Cyclo 205HC i mieć czujnik kadencji, tętna lub coś od garmina zakupić. Najlepiej w cenie do 700zł w ostateczności jak będzie warto to 1000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Genzo Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 jak kupisz 200 to po pewnym czasie będzie Ci brakowało możliwości dołożenia czujnika kadencji i prędkości. Lepiej dopłacić. Co do navi, to nie polecę Ci żadnej topowej, bo nie miałem z takimi do czynienia. Jeździłem 2 sezony na Teasi One 2 (One 3 ma też możliwość podpięcia czujników) i byłem bardzo zadowolony z prowadzenia. Teraz przesiadłem się na licznik Lezyne, który nie ma stricte Navi, ale ma prowadzenie po śladzie, które mi w zupełności wystarczy. Przesiadłem się właśnie dlatego, że brakowało mi czujników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.