Vector Napisano 3 Marca 2019 Napisano 3 Marca 2019 Witam Z racji tego iż po raz kolejny zmieniła mi się wizja, czekam na odbiór nowego gravela, wyprzedaję to z czego miałem składać nowego MTB na kołach 27,5 cala. Sprzedaję zupełnie nowy amortyzator Marzocchi 320LR 27,5 - jedyne czego nie posiadam to kartonu - zdążyłem wyrzucić co by miejsca mi nie zajmował. Oczywiście mam potwierdzenie zakupu - zresztą sam pytałem na tym forum i to dzięki forum go kupiłem w niemczech Cena 700 zł. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, a bał się, że go oszukam, mogę wystawić na Allegro. Zapraszam, cena myślę naprawdę dobra, ja zapłaciłem za niego niecałe 900 zł. Zdjęcia posiadam, ale zbyt dużego rozmiaru, mogę dosłać na maila. Jest jeszcze do sprzedania rama - Author Traction 27,5, zapraszam:
Mod Team durnykot Napisano 6 Marca 2019 Mod Team Napisano 6 Marca 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.