polo508 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Witam . Przymierzam się do zakupu tych okularków https://www.siroko.com/products/gafas-siroko-tech-k3-california + wkładka na szkła korekcyjne i dodatkowo kupić na zmianę fotochrom . Pytanie jak sprawują się te okularki ? Jak z widocznością z tą wkładką i czy wpływa to negatywnie na parowanie ? Z pewnych względów soczewki u mnie odpadają więc szukam innego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Niestety z tego co jakiś czas temu czytałem o nich na zagranicznych portalach to sporo jest opinii o łuszczących się szkłach. Okulary tej marki można kupić już za około 20$ na Chińskich stronach co raczej dużo bardziej odzwierciedla ich prawdziwą wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo508 Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Faktycznie średnio to wygląda, a coś podobnego ktoś by mógł polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tygr Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 ja używam markowych okularów z wkładką, ale do strzelania - nie parują. Są różne kolory szybek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.