roza_elo Napisano 1 Marca 2019 Napisano 1 Marca 2019 Witam upatrzyłem sobie ten rower: https://hitcena.pl/rowery/rower-gorski-mtb-26-rama-aluminiowa-18-hope-700.html jak za 650 zł to ma wszystko idealne, tylko czy nie ma tutaj zadnego haczyka? oplaca sie to brac, bo wedlug mnie tutaj jest okej. prosze o pomoc zebym nie wydal pieniedzy w bloto
TomaszU84 Napisano 1 Marca 2019 Napisano 1 Marca 2019 Przykro mi, ale nie opłaca się. Przez takie rowery człowiek się zniechęca do jazdy, będzie ciężki, mało wytrzymały i szybko odezwą się "problemy". Kupując go wyrzucisz kasę, na niektóre rzeczy nie warto wydawać pieniędzy...
rambolbambol Napisano 2 Marca 2019 Napisano 2 Marca 2019 15kg to waży mój przełaj z błotnikami, bagażnikiem, sakwami, torbami na kierownicy i bidonem pełnym wody. A to rozumiem, że docelowo ma być rower dla dziecka?
roza_elo Napisano 2 Marca 2019 Autor Napisano 2 Marca 2019 Teraz, rambolbambol napisał: 15kg to waży mój przełaj z błotnikami, bagażnikiem, sakwami, torbami na kierownicy i bidonem pełnym wody. A to rozumiem, że docelowo ma być rower dla dziecka? Dla mnie, lat 15
Mod Team michuuu Napisano 2 Marca 2019 Mod Team Napisano 2 Marca 2019 To jest kiepski rower. A 650,- można w inny rozsądny sposób wydać.
roza_elo Napisano 2 Marca 2019 Autor Napisano 2 Marca 2019 3 godziny temu, michuuu napisał: To jest kiepski rower. A 650,- można w inny rozsądny sposób wydać. Czemu kiepski? Czesci shimano
roza_elo Napisano 2 Marca 2019 Autor Napisano 2 Marca 2019 Dodam do tego że mój kolega ma z tej firmy, kupił w tej samie cenie i do tej pory nic mu się nie popsuło przez rok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.