kamilmozej Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) Dzień Dobry Mam prośbę, rozpoznaje ktoś co to za model?, albo co to za klasa roweru, może Urban lub fitness? Da się określić ze zdjęcia czy geometria ramy wymusza pozycję bardziej sportową/niewygodną czy bardziej komfortową jak np w rowerze crossowym? Rower na osprzęcie shimano deore rozmiar M Edytowane 1 Marca 2019 przez kamilmozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Skłaniałbym się raczej ku fitness. To ogłoszenie z OLX od handlarza ? Pooglądaj dobrze, te handlarzyny z OLX robią wałki niesamowite na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Już znalazłem, jest to trekking na rok 2015 Scott Sportster 20. Czyli chyba jest to taki jakby cross ze sztywnym widelcem jeśli dobrze myslę. Tak, ogłoszenie z OLX możliwe że od handlarza.. Wałki czyli znaczy się np zaolejone hamulce i tak dalej? Wychodzi że M to 19' i wymiary rur podsiodłowej i górnej są identyczne jak w moim stareńkim MTB z lat 90'. które było dość małe ale wygodnie i zwrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bojkow Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 1 godzinę temu, Janu_sz napisał: To ogłoszenie z OLX od handlarza ? Pewnie handlarz, ze zdjęć wynika, mają podobny krajobraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Marca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) To jest fitness, względnie komfortowy. Jak rozmiarowo i cenowo podchodzi, to bierz - wygląda na mało używany, choć oczywiście czasem pozory mylą, ale obstawiam ( zgaduję ), że nie w tym przypadku EDIT Z tym fitness'em może trochę przesadziłem, ale nie ma się co podniecać, bo czasem klasyfikacja podobnych rowerów u różnych producentów bywa nieco odmienna Edytowane 2 Marca 2019 przez KrissDeValnor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Na stronie producenta jest opis nie od tego roweru, napisane jest że ma blokadę widelca i najlepszy do wycieczek. Ciekawe czy wymiary/geometrię podają dobrą. Dla rozmiaru M (19') podają długość górnej rury 564mm (Top Tube Horizontal) nie wiem czy nie za mały będzie dla moich 180cm wzrostu. Rower może w tygodniu obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi