Witam, szukam dla siebie roweru za ok 1500 do 2000, otóż otworzyli u mnie nowy sklep z chyba fajnymi promkami -15% na wszystko niestety jedynie marki KROSS, potrzebuje czegoś głownie po mieście (droga, rowerówka, chodnik) oraz czasami las dróżki itp. Nie wiem czy moge tutaj umieścić link do sklepu więc w razie czego pod edytuje post kopiujac tylko nazwy KROSS Evado 4.0 2018 KROSS Evado 5.0 2018 KROSS Evado 6.0 2018 KROSS Hexagon 5.0 2019 Kross Hexagon 6.0 2018 KROSS Level 1.0 KROSS Level 2.0 2018 KROSS Level 3.0 2018
Wyglądem wygrywa Level, zawsze posiadałem typowe górskie, lubie czasami poskakać z burtników górek, posmigać na jednym kole ale po za tym raczej turystycznie czy warto mi kupować rower górski czy lepiej typowo turystyczny?
będę wdzieczny za wszelkie rady rozważe też inne propozycje z tym ze podstawą jest abym zakupił go u siebie w mieście (gwarancja serwis itp) Pozdrawiam
Pytanie
Gość Mateusz
Witam, szukam dla siebie roweru za ok 1500 do 2000, otóż otworzyli u mnie nowy sklep z chyba fajnymi promkami -15% na wszystko niestety jedynie marki KROSS, potrzebuje czegoś głownie po mieście (droga, rowerówka, chodnik) oraz czasami las dróżki itp. Nie wiem czy moge tutaj umieścić link do sklepu więc w razie czego pod edytuje post kopiujac tylko nazwy
KROSS Evado 4.0 2018
KROSS Evado 5.0 2018
KROSS Evado 6.0 2018
KROSS Hexagon 5.0 2019
Kross Hexagon 6.0 2018
KROSS Level 1.0
KROSS Level 2.0 2018
KROSS Level 3.0 2018
Wyglądem wygrywa Level, zawsze posiadałem typowe górskie, lubie czasami poskakać z burtników górek, posmigać na jednym kole ale po za tym raczej turystycznie czy warto mi kupować rower górski czy lepiej typowo turystyczny?
będę wdzieczny za wszelkie rady rozważe też inne propozycje z tym ze podstawą jest abym zakupił go u siebie w mieście (gwarancja serwis itp) Pozdrawiam
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.