pdz Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Na lato jeżdżąc do pracy potrzebuję 3 kpl. aby jeździć cały tydzień i nie robić codziennie prania. Rozleciał się jeden , więc trzeba uzupełnić. Kiedyś kupiłem Accent El Nino ale już nie ma tej linii a inne ciuchy Accent są dla przecinaków, ja za gruby jestem ;-) więc od jakiegoś czasu kupuję Shimano, teraz zamówiłem rower Scott i zastanawiam się nad ich ciuchami z serii RC. Co z w/w polecicie a może coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Sprawdź ofertę Endury : https://endurastore.pl/ Mam od nich sporo różnych ciuchów (chyba powyżej 10 już będzie ) i praktycznie ze wszystkich jestem zadowolony. Mają serie luźniejsze np. Hummvee, przeznaczone nie dla szosowców. Edit : i jak byś miał problem z rozmiarem, to wystarczy napisać do nich maila, przyślą Ci dokładne wymiary konkretnej sztuki w wybranym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 https://martombike.com/ Seria PRO. Może nie jest to najwyższa półka, ale ciuchy bardzo przyzwoite. Wygodne wkładki, mocny, ale przewiewny materiał, dobre dopasowanie. Też jestem w wadze ciężkiej i ich ciuchy dają radę (182cm, 95kg, spodenki L, koszulka XL). Niedługo będę zamawiał kolejne dwa komplety. Dobrą jakość potwierdza fakt, że mnóstwo teamów wybiera ich stroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Marca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Też polecam martombike, ubieram się u nich od dłuższego czasu i faktycznie ich ciuchy są w swojej cenie nie do pobicia, chociaż nowa wkładka PowerPace nie jest taka super jak ta wcześniejsza. O ile jest w miarę wygodna o tyle potrafi się na przykład oderwać w środku i składać podczas prania etc, starsza czerwona była lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 endura zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paniatna Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Dla rowerzystów trochę większych od wyżyłowanych przecinaków Rogelli ma niezłą rozmiarówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdz Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Przemyślałem sprawę, chyba wezmę taki sam komplet Shimano jak w zeszłym roku, mam grube uda i zazwyczaj przecierają się nogawki, więc za rok najwyżej dokupię spodenki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.