rafal55 Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 Cześć! Powoli myślę o kolejnej wyprawie. W zamyśle do 3000 km, około 115 km dziennie. Zahaczyć jak najwięcej Państw półwyspu, zajechać do Stambułu - tam nocleg w hostelu celem zwiedzenia miasta na spokojnie, bez bagaży. Ogólnie reszta noclegów - namiot. Myślałem o starcie z Budapesztu - relatywnie tani pociąg z Warszawy, powrót lotem z Bukaresztu - cenowo też nie prezentuje się źle. Ale tu duża otwartość. Mam za sobą kilka wyjazdów po Europie około 2500 km każdy. 1 Cytuj
Habibek Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Cytat "Myślałem o starcie z Budapesztu - relatywnie tani pociąg z Warszawy(...)" Sprawdź dokładnie ten pociąg w temacie przewozu rowerów. W zeszłym miesiącu odwiedziłem informację kolejową u mnie i Pani mnie poinformowała, że nie ma możliwości przewozu rowerów. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Habibek Cytuj
rafal55 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Napisano 28 Lutego 2019 Myślałem o transporcie w torbie (np. Zator'a) jako bagaż np. na końcu składu. Robiłem tak nie raz i przechodziło. Drobne pytania o taką formę przewozu ze strony obsługi miałem raz - już w Polsce = )). Oczywiście dopytam o szczegóły, dzięki! Cytuj
Marcos60 Napisano 5 Kwietnia 2019 Napisano 5 Kwietnia 2019 Witaj rafał55. Mamy podobne plany. dlaczego by ich nie zrealizować wspólnie ? Proszę o kontakt na maila : aomarcos@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
rafal55 Napisano 20 Października 2019 Autor Napisano 20 Października 2019 Odzyskałem wiarę w forum.Wyprawa zakończona sukcesem, pozdrowienia dla Współtowarzysza! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi