Skocz do zawartości

[Plecak] Deuter Giga Bike czy Giga Bike EL na 185cm wzrostu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w tym roku zamierzam dojeżdżać do pracy rowerem (32km w jedną stronę), dlatego potrzebuję wygodny plecak rowerowy na notebooka. Mój wybór prawdopodobnie padnie na Deuter Giga Bike, posiadam Race Exp Air i sprawuje się bardzo dobrze w codziennej jeździe (nie z notebookiem). Są dwie wersje Giga Bike . Normalna do 184cm wzrostu oraz wersja wydłużona 185cm w górę. Potrzebuję informacji jak pasuje wersja normalna, a jak wydłużona. Race Exp Air leży na mnie bardzo dobrze, a tam nie mam żadnej wydłużanej wersji. Niestety nie mam możliwości przymierzenia w mojej okolicy takiego plecaka. 

Jeżeli ktoś ma inne przykłady dobrego plecaka na takie dojazdy to proszę pisać, z chęcią przejrzę.

Tak, to typowy góral. https://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/mtb_29er_hardtail/canyon/38221/grand_canyon_al_slx_7_9/3. Jeżdżę z plecakiem cały czas. Do race exp aira upchałem lapka, zasilacz, parę ciuchów, pompkę i bukłak, ale niestety przy otwieraniu wszystko prawie się wysypuje. W samej jeździe jakoś mocno mi nie przeszkadzał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...