Exon15 Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Cześć, Mam 2 pytanka o ramę kross hexagon x9 w rozmiarze XS 1. Ile taka rama mniej więcej waży? 2. Czy ta rama będzie dobra do mnie? Mam 1,66 wzrostu
Gość Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Nie podałeś rocznika. Mój Hexagon X6 2013 w rozmiarze S 17' ważył jakieś 1900g z haczykiem. Nie wiem jak teraz to wygląda, ale moja rama jeżeli chodzi o spawy, była wykonana tragicznie. Ciężko to było nazwać spawami prawdę mówiąc. Do czego ma służyć ta rama? Jaki rower budujesz?
Exon15 Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 Ogółem chciałbym aby rama służyła mi przez ok. 2 miesiące, na ramie bym uczył się lepszego whellie, maunala, stoppie takich tam, skakał raczej za dużo nie będe, ale czasami z jakiś schodów zjade itp. Pomyślałem, że nie ma co na początek kupować ramę za 600 zł, aby i tak ją skatować, i lepiej kupić tańszą, a potem przeniosę się na lepszą, rama kross hexagon jest lekka więc powinna mi ułatwić to. Dodam, że rama wygląda tak, i mam niewiele czasu by podjąć decyzję czy ją kupić czy nie, a jeszcze pytanie, na ile wycenilibyście tę ramę?
Gość Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 To nie jest rama do takich zastosowań... Ja swoją w stanie 8/10 sprzedałem za 180 zł 2 lata temu. Za tego truposza ze zdjęcia dałbym 50- 80 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.