Skocz do zawartości

[ubranie] komplet ubrania rowerowego

nox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie do krakowskich rowerzystów, czy ktoś widział w jakimś sklepie przeceny ubrań rowerowych? Chcę skompletować ubranie, na razie nic nie mam. Zima jest chyba dobrym momentem do tego. Potrzebuje ubrań do MTB. Czy może lepiej skierować się na allegro ? Skoro mamy zimę, to może zacznę od kupowania ubrań letnich :-)

szukaj informacji na forum i ogolnie internecie oraz zwracaj uwage na opinie i ilosc komentarzy przy sprzedacach alegrowych choc i w rkaowie mozna dobrze kupic ostatnie sztuki czasami np w windspocie na zwierzynieckiej lyknalem w styczniu czy grudniu fajna koszulke letnia bez rekawow za polowe ceny :)

szukaj informacji na forum i ogolnie internecie oraz zwracaj uwage na opinie i ilosc komentarzy przy sprzedacach alegrowych choc i w rkaowie mozna dobrze kupic ostatnie sztuki czasami np w windspocie na zwierzynieckiej lyknalem w styczniu czy grudniu fajna koszulke letnia bez rekawow za polowe ceny :(

A czy ktoś z was kupował może ciuch z Decathlonu ? Jest tam dużo ubrań do turystyki górskiej/przechadzek. Myślałem żeby kupić spodnie i lekką kurtkę z Wind Stopper'a. Czy byłby to dobry wybór do jazdy na rowerze ?

windstoper ogolnie super na rower tyle tylko ze ciuchy rwoerowe maja inny kroj nieco i czesto wyzsza cene niz analogiczne ciuchy do trekingu pieszego itp wybierz co wazniejsze dopasowanie i radosc z uzywania czy nizsza cena jesli dobze trafisz znajdziesz zloty srodek jesli zle wydasz 2/3 ceny ciuchow rowerowych na cos w czym nie dasz rady jezdzic

ciuchy rwoerowe maja inny kroj nieco i czesto wyzsza cene niz analogiczne ciuchy do trekingu pieszego itp

No właśnie tak chyba jest. Spodnie mają zwykle podwyższony "pas", a kurtki obniżone "plecy". Wiesz może gdzie znajdę w Krakowie Biemme Typhoon, albo inne nieobcisłe spodnie rowerowe ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...