TomHagen Napisano 25 Lutego 2019 Napisano 25 Lutego 2019 Witajcie, na sprzedaż idzie mój gravel - GENESIS CROIX DE FER 20 w rozmiarze, osprzęt Tiagra 2x10, hamulce tarczowe hybrydowe TRP Hy/Rd, kółka Alexrims - wytrzymały, klasyczny sprzęt uznanego producenta. Cena nowego 1200 funtów. Moja cena 3499zł. Rower oklejony przeźroczystą folią od Bike Protection w newralgicznym miejscach. Dokładam markowe podzespoły - pedały SPD Shimano 540, błotniki SKS Bluemels oraz dwa uchwyty na bidon. Z racji tego, że mam założone swoje spacjalne oponki do sprzedania kupię dwie nowe Continental CyclocrossSpeed 35mm takie jak były oryginalnie ew. inne w podobnym budżecie zgodnie z wolą kupującego - te co są chciałbym zabrać:-) Na zdjęciu własnie na oponkach 35mm Conti. Obecnie mam założony krótki i wysoki (35 stopni) mostek PRO ale mogę założyć taki o zwykłym kącie. Polecam - wytrzymała, dzielna, duża maszyna.
Shiryu Napisano 25 Lutego 2019 Napisano 25 Lutego 2019 Mieć kasę i czas (czas zwłaszcza...) Zgubiłeś informację o rozmiarze
TomHagen Napisano 25 Lutego 2019 Autor Napisano 25 Lutego 2019 A faktycznie, rozmiar to 60tka ;-) tak dla osób 185-195cm wzrostu imho...
Tomek21001 Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Dlaczego pytam, dlaczego nie dzień wcześniej ? Wczoraj zamówiłem,dzisiaj odebrałem XL ciagnik stalowy do przyczepy na Sorze z gorszymi kołami i heblami ......za podobne pieniądze. Do tego sympatyzuję z Genesis,przełknąłbym nawet,że trochę wysoka w przekroku ta rama przy umiarkowanym stack,reszta geo ok.
TomHagen Napisano 27 Lutego 2019 Autor Napisano 27 Lutego 2019 Oddaj go, masz prawo w ciągu kilka dni po zakupie ;-)
Tomek21001 Napisano 27 Lutego 2019 Napisano 27 Lutego 2019 Rozebrany do ramy, schnie po Tectylu - nie przyjmą.
danielson Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Hej, jaki kapeć maksymalnie wejdzie z tyłu?
TomHagen Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Napisano 25 Kwietnia 2019 Wsadziłem na próbę nawet 43mm Gravelkinga ale nie było już na nic miejsca (w sensie błota itp.), na luzie wchodzi 40mm.... Zapraszam ;-)
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.