Skocz do zawartości

[rower] Kross Level B11 m 2016

rookierider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do sprzedania porządny maratonowy sprzęt, górna półka Krossa,
specyfikacja dostępna na stronie Krossa (zakładka ZOBACZ ARCHIWALNE KOLEKCJE).

Rozmiar ramy M.

Od siebie dodam: bardzo lekka rama karbonowa - ta sama co w najwyższym modelu, z fajnym niskim przekrokiem.
Amortyzator z trójstopniową blokadą (otwarty - półzamknięty - zamknięty).
Rower jest bardzo lekki, 10,5kg bez pedałów.

Mam do niego kilka fajnych komponentów, które mogę dorzucić (część za dopłatą, część gratis): karbonowa sztyca Richeya 195g (mam też karbonową sztycę Accenta, ale Richey lepszy!), karbonowa kierownica 136g (!), dodatkowe zębatki, 32T owal i 34 (oryginalna Sram GX), lekkie pocieniane tarcze hamulcowe Accent, uchwyt na dodatkowy bidon montowany za siodłem na sztycy (ala triatlon).

Jedyną rzeczą która różni go od nowej sztuki jest kilka małych odprysków na górnej rurze - od przytarcia kierownicą. Zabezpieczone naklejkami.

Sprzedaję go z zupełnie nowym, nieużywanym karbonowym siodłem Seele Italia SLR 190g (dostałem z nowym rowerem, ale dla mnie za wąskie).

W/w komponenty do sprzedania oddzielnie jeśli ktoś jest zainteresowany.

Polecam, sprzęt naprawdę daje radę, cena i wszystko inne do dogadania.

IMG_1965 (Medium).JPG

IMG_1962 (Medium).JPG

IMG_1968 (Medium).JPG

IMG_1967 (Medium).JPG

IMG_1964 (Medium).JPG

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...