steve69 Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Witam. Chyba dojrzałem do zmiany licznika rowerowego na coś bardziej zaawansowanego. Swój Bontrager Node 2.1 chcę zmienić na Garmin Edge 820. Mam już zamontowany w rowerze czujnik prędkości/kadencji oraz posiadam opaskę z pulsometrem (wszystko Ant+ firmy Bontrager). Tu pytanie do posiadaczy Garminów (a zwłaszcza 820-ki) - jak jest ze współpracą tegoż komputerka z sensorami innych firm? Nie ma problemu z parowaniem i późniejszą rejestracją/pokazywaniem pomiarów? -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Nie ma problemu jak jest protokół ant+ Wszystkie urządzenia kompatybilne dla 820 https://www.thisisant.com/directory/edge-820/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Dzięki wielkie. Wszystko jest już jasne. -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.