KorzeN Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 A wiec tak: Sprawa jest prosta: - Tylne Koło (szprychy + piasta + obręcz) do 250PLN (za 1 koło tylne) Waże ok. 58kg. Piasty pewnie ma maszynach bo jeżdże w DH, dual, freeride po trochu. Co polecacie w tej cenie http://www.allegro.pl/item142589425_nowa_o...er_dh_i_fr.html - co o tym myśliciie? Liczę na waszą fachową pomoc Pozdrawiam KorzeN
bendus Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Nie napisałeś, czy pod tarcze, czy pod V-ki, ale zakładam, że w związku z zastoswaniem to jednak tarcze. Piasta - Novatec (ok.110-120zł) 250zł to nie za dużo, więc tu zaszaleć nie można. Obręcz - ten podany przez Ciebie Mamooth, albo zaryzykuj z np. Reborn Black Track. W sumie to trochę nowość i niesprawdzona, ale bardzo masywna, więc pewnie wytrzyma sporo. Reszta kaski na szprychy - klasycznie DT.
KorzeN Napisano 19 Listopada 2006 Autor Napisano 19 Listopada 2006 No niestety nie mam przekonania do tarczy wiec reborn odpada słyszałem ze mamut jest wytrzymały Czy ktoś na forum ma te obrecze? Jak wrażenia? jaka ocena ów obreczy? Chodzilo mi o V-ki ale wielkie dzieki za odpowiedz
intermis Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 Kup DM-24 kapslowaną, piaste Novatec'a na maszynach i szprychy DT Champion, jak na Twoją wagę powinno wiele znieść, a tak poza tematem to co to za downhill na V-kach??
KorzeN Napisano 19 Listopada 2006 Autor Napisano 19 Listopada 2006 Nie bój sie V'ki nie V'ki ale skuteczne (mialem niemilą przygode z Dicsami)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.