endrzer Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cześć, może ktoś bardziej będzie się orientował lub lepiej szukał w necie niż ja Szukam zamienników kompletu uszczelek do Fox'a (dokładnie FOX 32 Float CTD O/C 29 z 2015roku). Kiedyś były dostępne w komplecie - chyba od firmy Enduro, za ok. 100pln. Przeszukałem trochę sieć i w komplecie jedynie widzę oryginalne FOXa za ok. 170pln komplet. Ktoś może zna godne polecenia zamienniki wraz ze źródłem pozyskania ? Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Piwnica rowerowa sprzedaje uszczelki zamienniki do Foxa, bardzo tanie. Raz montowałem i nie było problemów, ale jak z działaniem na dłuższą metę nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 (edytowane) Jest sens ryzykować i testować??.. Nie chciałbyś chyba otworzyć po roku, a w środku znaleźć breje z oleju, piachu i zmielonego aluminium. To będzie droższe niż oszczędność na uszczelkach. P.S. Chociaż zgadzam się, że cena oryginalnych uszczelek to jakiś żart. Poniżej masz za 150PLN SKF-u, czyli to co oryginał tylko inny kolor. Jeździłem na nich i było spoko. https://dhshop.pl/akcecoria-uszczelki/906-skf-fox-40-uszczelki-zielone.html Edytowane 22 Lutego 2019 przez Kowal1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 W dniu 22.02.2019 o 22:48, Kowal1986 napisał: Poniżej masz za 150PLN SKF-u, czyli to co oryginał tylko inny kolor. Jeździłem na nich i było spoko. No nie wiem, bo za 169pln to widziałem już oryginalne Foxa zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 SKF produkuje oryginalne uszczelki do foxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi