Pawlak093 Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cześć. Posiadam Zestaw do konwersji roweru Rapid S-1100 ze sklepu e-biker wraz z wyświetlaczem KT-LCD3. W ustawieniach zmieniam na rozmiar koła 28 lub 700c ale prędkość w km/h nie jest wyświetlana prawidłowo - jest zaniżana kilku krotnie. Przykładowo jadąc ok. 20km/h wyświetlane jest 5-6km/h a jadąc np. 40km/h wyświetlane jest ok 10km/h. Przykładowo ustawiam prędkość max 72km/h, podnoszę koło i maksymalnie wyświetliło 24km/h. Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 1 to forum rowerowe , pojazd który ma jechać bez pedałowania 72km/h ( ????? ) rowerem na pewno nie jest . 2 idź na ,, forum arbiter " tam lubią takie potwory 3 jak kupiłeś w sklepie to ich się zapytaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlak093 Napisano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 (edytowane) jest taka maksymalna wartość do wyświetlenia w tego typu sterowniku - nie ważne , niech będzie nawet 50km/h chodzi mi tylko o to, że nie wyświetla się prędkość prawidłowo bo jest zaniżona jakoś o 20km/h a ty mnie atakujesz i odsyłasz na inne forum. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Pawlak093 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Nie atakuję tylko uzmysławiam że pytasz o pojazd który przestał być rowerem . Max V do którego może być wspomagany ( ! ) rower na drogach publicznych to 25km/h . Tak mówią przepisy . Odsyłam , bo tam może Ci pomogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlak093 Napisano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Super. To jadąc 25km/h pokazuje mi, że jadę 3-4km/h. Jak to mogę naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Dałem Ci 2 rady - sklep - arbiter ja nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlak093 Napisano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 (edytowane) Super. Poczekam na rady innych. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Pawlak093 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 A może warto pytać na forum innym niż rowerowe ? Pytasz o coś co nie jest rowerem i jeszcze nie rozumiesz jak ktoś Ci o tym pisze wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Dostajesz impulsy pomiarowe 4x za rzadko ... lub tak sie omija blokadę w tym sprzęcie ? A poza tym ... nie to forum i cieszę się że tego nie ogarniasz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi