kjedroska Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Sprzedaję moje buty SIDI Dragon 3 w rozmiarze 45,5. Buty używałem niecały sezon w zeszłym roku. I to tylko na szosie. Widać to zresztą na zdjęciach. Generalnie buty super. Karbonowa podeszwa. Zapięcia typowe dla butów MTB - rzepy (z ząbkami zapobiegającymi rozpięcie), coś w stylu BOA (nazywa się to tecno 3 system) i szeroki pasek z klamrę (znowu jakieś nazwy beznadziejne: soft instep oraz caliper buckle). Dlaczego sprzedaję ? Bo żona stanęła na wysokości zadania i sprezentowała mi nowe buty :-) Dla forumowiczów 520 zł plus koszty wysyłki https://www.olx.pl/oferta/buty-rowerowe-mtb-sidi-dragon-3-karbonowe-rozmiar-45-5-CID767-IDysE2B.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Dla forumowiczów 500 zł plus koszty wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radarrr Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Jaka jest długość wkładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Zapomniałem. 28,5 cm. Ale to SIDI, czyli pięta wchodzi poza wkładkę. Można więc założyć nawet 29 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Ostatnia propozycja - 500 zł z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjedroska Napisano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.