Roballinho Napisano 16 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Jaki model piasty dartmoora siedzi w tym pluszowym kole (27.5)? Wiem tylko, że jest tam rozstaw dla 110 mm widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 pomylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Szukałem chwile informacji, ale nic nie znalazłem, u dartmoora nawet nie znalazłem aby kiedyś produkowali dokładnie taka piastę. Sprzedawcy, a m.in. velo.pl nawet nie podają jaka to piasta, tyle tylko że jest w boost. Zatem spodziewałbym się, że to jakiś custom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Najbardziej mnie interesuje możliwość pozbycia się boosta na rzecz 100 mm. Czy wystarczy zebrać z kapsli po 5 mm z każdej strony na tokarce i sprawa załatwiona? Czy może jeszcze będzie potrzebny jakiś dystans, żeby przesunąć tarczę na zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Wygląda jak Revolt Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 zeby piaste 100mm zrobic w boosta potrzeba takiego adpatera: https://allegro.pl/oferta/adapter-15mm-x-100mm-boost-widelec-7847360112 tak wiec musialbys spilowac po 5mm z kazej strony kocowki piasty oraz 5mm spilowac mocowanie tarczy hamulcowej. Jednym slowem nie radze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.