kalcytek Napisano 16 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Witam, Poszukuje sprawdzonego i dobrego serwisu na terenie Warszawy. Potrzebuję zrobić kompletny serwis roweru plus przedniego amorka. Miło by było żeby nie wzięli za to milion moment. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Na pewno nie AirBike. Trochę się spóźniłeś, bo zmieniłem ścieżkę zawodową i nie pracuję już w serwisie, a chętnie bym Ci pomógł. Ja generalnie nie mam dobrych doświadczeń z żadnym z warszawskich (i pod-) serwisów. Na całe szczęście mam umiejętności w tym temacie i wszystko robię sam, dokupując ewentualnie narzędzia. O! Przypomniałem sobie! Antymateria. Pracuje tam Maciek, z którym miałem okazję współpracować przez prawie rok - lepszego mechanika nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 16 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 http://serwisbajka.pl To serwis prowadzony przez forumowego kolegę Punkxtr. Jeżeli chodzi o jakość usług to raczej się nie zawiedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 20 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 +1 do opinii o serwisie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.