wojtas7 Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 Czy ktoś ma doświadczenie i może poradzić jeśli chodzi o zakup suszarki do ubrań - chodzi o suszarkę taką jak pralka ale osobno - do rzeczy typowo sportowych, z membraną itp.?
nossy Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 ja nie korzystam z suszarki, rzeczy rowerowe schną na tyle szybko, że szkoda niszczyć je w suszeniu. Z tą różnicą, że ja mam pralko suszarką, która suszy nieco inna technologią niż zwykła suszarka. Trochę rzeczy poniszczyła - w większości zwykłych, ale też sportowych (poskracały się). Ogólnie większość rzeczy ma na metce zakaz suszenia w suszarkach. Akurat jestem w trakcie szukania nowej pralko-suszarki, dużo ma krótkie programy do ciuchów sportowych na niskich temp., ale żadna nie ma opcji suszenia ciuchów sportowych. Przypadek?
Mod Team durnykot Napisano 17 Lutego 2019 Mod Team Napisano 17 Lutego 2019 Od czasu do czasu korzystam z suszarki ( szczególnie w jesienno-zimowo-wiosenne łkiendy , gdzie czasami ubrania się szybko brudzą) i jak na razie zero problemów . Suszarka ma program fitness/sport i tylko na nim suszymy sportowe ciuchy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.