Skocz do zawartości

[jaka suszarka do rzeczy sportowych] zakup suszarki do rzeczy rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś ma doświadczenie i może poradzić jeśli chodzi o zakup suszarki do ubrań - chodzi o suszarkę taką jak pralka ale osobno - do rzeczy typowo sportowych, z membraną itp.?

Napisano

ja nie korzystam z suszarki, rzeczy rowerowe schną na tyle szybko, że szkoda niszczyć je w suszeniu. Z tą różnicą, że ja mam pralko suszarką, która suszy nieco inna technologią niż zwykła suszarka. Trochę rzeczy poniszczyła - w większości zwykłych, ale też sportowych (poskracały się). Ogólnie większość rzeczy ma na metce zakaz suszenia w suszarkach. Akurat jestem w trakcie szukania nowej pralko-suszarki, dużo ma krótkie programy do ciuchów sportowych na niskich temp., ale żadna nie ma opcji suszenia ciuchów sportowych. Przypadek?

• Mod Team
Napisano

Od czasu do czasu korzystam z suszarki ( szczególnie w jesienno-zimowo-wiosenne łkiendy , gdzie czasami ubrania się szybko brudzą) i jak na razie zero problemów . Suszarka ma program fitness/sport i tylko na nim suszymy sportowe ciuchy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...