Mcj123 Napisano 14 Lutego 2019 Napisano 14 Lutego 2019 Witam, Muszę kupić nowe tylnie koło do mojej szosy. Wcześniejsze się rozpadło ! Najgorsze jest to, że nie mam pojęcia co wybrać - nie znam się Moja waga to 100kg Założenie: Aluminium Stożek 2,5-3,5 ilość szprych - 32x3 piasta na maszynach pod 11rzędową kasetę Piasta 130mm Pomożecie coś wybrać? Budżet do 600pln Z góry dziękuję.
TommyMasta Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 Jeśli to które się rozpadło było Bontragera i masz gwarancję to możesz reklamować. Ja rozwaliłem jakiś czas temu ze swojej winy(dziura w małej kałuży) i dostałem nowe w ramach gwarancji.
Mcj123 Napisano 15 Lutego 2019 Autor Napisano 15 Lutego 2019 9 godzin temu, TommyMasta napisał: Jeśli to które się rozpadło było Bontragera i masz gwarancję to możesz reklamować. Ja rozwaliłem jakiś czas temu ze swojej winy(dziura w małej kałuży) i dostałem nowe w ramach gwarancji. Właśnie zareklamowałem, mam teraz 2 tygodnie na odpowiedź. Ale wolę się przygotować jeśli odpowiedź będzie negatywna Wtedy będzie mało czasu na szukanie a pogoda coraz lepsza na jeżdżenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.