TheJW Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Orientujecie się, czy gdzieś w kraju są do dostania oryginalne tokeny RS do goleni 32mm? Szukam i nie mogę znaleźć. Ewentualnie czy jakieś znane Wam zagramaniczne sklepy z szybką wysyłką mają je w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 mam odezwij się pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 W Harfie kiedyś tanio kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Harfa nie ma, dzwoniłem tydzień temu. Czekali na jakąś dostawę, ale sami nie wiedzieli, co w niej będzie... Edytowane 14 Lutego 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Kiedyś kupowałem w BikeInn ale teraz widze nie ma... Są na pewno na amazonie i Ebayu. Sprawdź tutaj jeszcze: https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/inne/prod/rs-token-32 Edytowane 15 Lutego 2019 przez Sabarolus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 @Sabarolus W BikeInn kupowałem równy miesiąc temu 5szt za 51zł, ale widzę że już nie mają. Paczka szła bardzo długo bodajże z Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 3 minuty temu, Rafu napisał: @Sabarolus W BikeInn kupowałem równy miesiąc temu 5szt za 51zł, ale widzę że już nie mają. Paczka szła bardzo długo bodajże z Holandii. ja kupowałem na wiosnę jakoś, też 5 sztuk, z przesyłką wyszło chyba 80pln? Szło to 5 dni z Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi