TheJW Napisano 14 Lutego 2019 Napisano 14 Lutego 2019 Orientujecie się, czy gdzieś w kraju są do dostania oryginalne tokeny RS do goleni 32mm? Szukam i nie mogę znaleźć. Ewentualnie czy jakieś znane Wam zagramaniczne sklepy z szybką wysyłką mają je w ofercie? Cytuj
TheJW Napisano 14 Lutego 2019 Autor Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Harfa nie ma, dzwoniłem tydzień temu. Czekali na jakąś dostawę, ale sami nie wiedzieli, co w niej będzie... Edytowane 14 Lutego 2019 przez TheJW Cytuj
Sabarolus Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Kiedyś kupowałem w BikeInn ale teraz widze nie ma... Są na pewno na amazonie i Ebayu. Sprawdź tutaj jeszcze: https://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/inne/prod/rs-token-32 Edytowane 15 Lutego 2019 przez Sabarolus 1 Cytuj
Rafu Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 @Sabarolus W BikeInn kupowałem równy miesiąc temu 5szt za 51zł, ale widzę że już nie mają. Paczka szła bardzo długo bodajże z Holandii. Cytuj
Sabarolus Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 3 minuty temu, Rafu napisał: @Sabarolus W BikeInn kupowałem równy miesiąc temu 5szt za 51zł, ale widzę że już nie mają. Paczka szła bardzo długo bodajże z Holandii. ja kupowałem na wiosnę jakoś, też 5 sztuk, z przesyłką wyszło chyba 80pln? Szło to 5 dni z Hiszpanii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi