TomaszU84 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Witam! Koła zrobione przez dawid'a, z przebiegiem 0km. Czekają na swój czas, już nie ze mną. Piasty DT 370 32h Obręcze DT 533d 29er 32h Szprychy DT Champion waga 2180gramów Jak sam autor napisał, ciężko będzie zejść z wagi tak, żeby budżet pozostał na rozsądnym poziomie i koła wytrzymywały obciążenie 140kg. Naturalnie u mnie taniej niż u twórcy: 750zł. Istnieje również możliwość wymiany ich na osprzęt do szosy, którą właśnie zacząłem tworzyć (i mam tylko ramę) lub wytrzymałe koła szosowe (min 125kg dopuszczalnej wagi rowerzysty). Kto pierwszy ten lepszy, czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 jeszcze podaj standard piast bo moga komus nie przypasowac do ramy i widla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Rezerwuję. Podaj standard piast i czy tarcze CL czy 6ciośruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Niestety nie bardzo wiem o co mnie prosicie, wrzucam zdjęcia, jak trzeba coś zmierzyć napiszcie proszcie co (i jak ;-) ) Aha, na kołach widać żółty "szron" - są zabezpieczone gąbką, po dmuchnięciu śladu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Bu. To ja odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Przyjąłem. Next! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
picalke Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Możesz zmierzyć długość i średnice osi? ew rozstaw haków i widelca ramy do której były robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Przepraszam, nie zauważyłem prośby, jak tylko dotrę do domu sprawdzę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2019 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.