Pulse Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Pomiar mocy 4iiii XTR M9000 170mm Sprzedaje bo niestety do mojego roweru nie pasuje ze względu na to że mam korbe SLX z Q-facotr 175mm, a ta wersja ma Q-factor 148mm. Działa, ale brak dowodu zakupu bo odkupiłem z drugiej ręki. Nigdy nie jeżdzony. Założony na ramię roweru i zdjęty, nie dokręcany nawet. Folia w opakowaniu ma ślady od smaru, ramię ma delikatne widoczne pod światło kilka rys - na rowerze nie do dostrzeżenia. Opisuje tak dokładnie, bo to droga zabawka a chciałbym żeby nabywca był zadowolony Cena okazyjna - 1600zł Ogólnie polecam 4iii mam w szosie już 12 tys km z tym pomiarem i dla mnie jest to bardzo dobry wybór, stąd chciałem to samo w MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.