Hardcore90 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Witam Jak w temacie. Poszukuje tych zaślepek do zacisków Zee, gdyż już jakiś czas temu się pourywały.. Lub macie jakiś inny patent na to ? Edytowane 12 Lutego 2019 przez Hardcore90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Poszukaj pod hasłem "kapturek odpowietrznika Shimano" Albo stacjonarnie w rowerowych albo w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_s Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) jak nie znajdziesz to pasuje docięty kapturek z presty, trzyma się mocniej niż oryginał Edytowane 12 Lutego 2019 przez mateo_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardcore90 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Dzięki za podpowiedź. Kapturki nigdzie niedostępne. Moja nakrętka z presty nie pasuje. Muszę poszukać innej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Ja biorę na takie zabezpieczenia koszulkę termokurczliwą, nasuwam, obcinam 2-3 mm nad i potem po podgrzaniu zaciskam kombinerkami. Fakt nie wygląda to ładnie, ale trzyma i chroni przed kurzem, błotem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 KLIK I są do kupienia, choć przy tej cenie to zastanawiałbym się nad innymi patentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Coś słabo szukałeś: https://allegro.pl/oferta/gumka-odpowietrznika-zacisku-shimano-7828959418 A jak nie chcesz przez Allegro, to mają sklep: https://vincere.pl/czesci-serwisowe/gumka-odpowietrznika-zacisku-shimano.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardcore90 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 O kurcze! Przeszukałem całe allegro i ali. I znalazłem tylko na ali za 6dolcow.. Zaraz zamawiam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi