specializedboy Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 Kupiłem nowy rower i na początku nic nie było , ale gdy wychodziłem na rower codziennie (była to zima, dużo sniegu i deszcz) to po jakimś miesiącu amortyzator przedni zaczął jakoś dziwnie skrzypiec na początku to było rzadko ale teraz chyba zaczyna coraz bardziej skrzypiec. Co z tym zrobić? Jak temu zaponiedz. Cytuj
Ilia Napisano 12 Lutego 2019 Napisano 12 Lutego 2019 Pewnie ma sucho w środku. Możesz mu zrobić podstawowy serwis jeśli czujesz się na siłach. Musisz zdjąć golenie dolne, wyczyścić, ocenić stan ślizgów, gąbek i uszczelek. Wymienić co trzeba, nasmarować, nalać nowego oleju i dzida. Jeśli zdecydujesz się oddać amor do serwisu to nie oddawaj do pierwszego lepszego za 15 zł, tylko do takiego, który co najmniej fulle ma u siebie na sklepie i za serwis będzie chciał trochę więcej, bo ten pierwszy psiknie Ci Brunoxem i na dalszą metę do bardziej zaszkodzi niż pomoże, a w tym drugim rozbiorą widelec i zobaczą co z nim jest nie ta. Cytuj
specializedboy Napisano 12 Lutego 2019 Autor Napisano 12 Lutego 2019 Dziękuję Bardzo ! Właśnie w okolicy jest serwis w którym znajdują się fulle i oddam mój rowerek tam.Dziękuję jeszcze raz! Cytuj
specializedboy Napisano 12 Lutego 2019 Autor Napisano 12 Lutego 2019 Tak to brzmi : Głos 001.m4a Cytuj
Ilia Napisano 13 Lutego 2019 Napisano 13 Lutego 2019 Z czymś takim się nie spotkałem jeszcze, ale lepiej nie wciskaj go więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi