radzik71 Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Hej, jak w temacie - podpowiedzcie proszę gdzie we Wrocławiu (najlepiej na południu) znajdę serwis, który zna się na rowerach szosowych? Zanabyliśmy dwie zimą i chciałbym, żeby ktoś mi prócz standardowego przejrzenia i regulacji, pomógł ustawić to i owo i podpowiedział co nieco w temacie przed sezonem Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Oddaj rower do serwisu i umów się gdzieś na bike fitting. Mało który mechanik jest fitterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 MOWI Sport na Skarbowców. Pan Witek to były kolarz (Dolmel Wrocław, dwukrotny Mistrz Polski w parze z Janem Brzeźnym). Można podjechać i porozmawiać o kolarkach i kolarstwie w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik71 Napisano 13 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 13 godzin temu, paulsen napisał: MOWI Sport na Skarbowców. Pan Witek to były kolarz (Dolmel Wrocław, dwukrotny Mistrz Polski w parze z Janem Brzeźnym). Można podjechać i porozmawiać o kolarkach i kolarstwie w ogóle. Dokładnie czegoś takiego szukałem. Dzięki. Swoją drogą, wydaje mi się, że nawet byłem tam kiedyś, bo to chyba oni obsługują rowery testowe Rose? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 12 godzin temu, radzik71 napisał: Dokładnie czegoś takiego szukałem. Dzięki. Swoją drogą, wydaje mi się, że nawet byłem tam kiedyś, bo to chyba oni obsługują rowery testowe Rose? Tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.