dymcio111 Napisano 11 Lutego 2019 Napisano 11 Lutego 2019 Witam Sprzedam swoje oczko w głowie rower Specialized Camber Comp 26" rama M 2011. Używałem go na wzrost 175cm, jeździło mi się ok. Rower rzecz jasna legalny z kartą gwarancyjną i paragonem. OLX: https://www.olx.pl/oferta/rower-full-specialized-camber-comp-mocno-doinwestowany-i-serwisowany-CID767-IDyB75I.html .Więcej zdjęć roweru na DROPBOX:https://www.dropbox.com/sh/imwgsqeedc0y0a3/AAAVnDMYbSlPpIz_VdxFCUd4a?dl=0 . Rower mocno doinwestowany w sumie z 10-11tys w niego włożyłem z zakupem, katalogowa cena roweru na rok 2011 to 6200zł. Regularnie serwisowany przeze mnie samego, co zima rozbierany prawie cały rower na przygotowanie do sezonu, żaden serwis nie zrobi roweru tak dobrze jak zrobisz sobie sam i wiesz, że masz pewny sprawny rower. Amory zlecane dla firmy, zawsze wymieniane oleje, wszystkie uszczelnienia i uszczelki przeciwkurzowe. Sprzedaję ponieważ w Warmińsko-Mazurskim zbytnio fullem nie mam gdzie jeździć żeby potencjał roweru wykorzystać, góry Bieszczady widział jeden raz. Często jeżdżę turystycznie z sakwami i zdecydowałem się na zakup hardtaila w maju 2018 z otworami pod bagażnik, a nie mam miejsca na dwa rowery gdzie trzymać. Speca robiłem serwis na początku 2018 pod siebie, zarówno nowa kaseta, łańcuch itd , serwis amora z wymianami uszczelnień i olejów, ale zapadła w maju decyzja nad nowym rowerem. Rower praktycznie cały rok stał, od czasu do czasu brat się przejechał. Ostatnio zrobilem serwis bębenka piasty, wyczyszczone i nasmarowane, nowe łożyska maszynowe tylnej piasty tak by nowy użytkownik miał już z głowy zabawę z tym, rower umyty. Rower nie był katowany, używany do normalnej jazdy. Rama ma małe otarcia od ulocka, lekkie przetarcie ramy na dole od pancerza, nic nie jest uszkodzone po za małymi rzeczami do zrobienia: . Z rzeczy do zrobienia zostawiam drobiazgi: - wymianę pancerza i linki przedniej przerzutki - mogę je dorzucić w gratisie, nie mam czasu już z tym siedzieć i dłubać, a trochę ciężko już chodzi - kółka tylnej przerzutki już są mocno wytarte, kupiłem nowy zestaw kółek który dorzucę do wymiany . Specyfikacja roweru Względem fabryki nowe/inne części: amortyzator SID Dual AIR, opony, korba SLX, kaseta XT, łańcuch XT, manetki XT, Klamki XT, Tarcze XT, klocki metaliczne, chwyty ESI Chunky, siodełko, to tak z grubsza. . Specialized Camber Comp 2011, kupiony pod koniec roku • Rozmiar ramy: M • Rama Stop M4 • Widelec ROCK SHOX SID RLT DUAL AIR 120MM 1.1.8" DNA, manetka PUSHLOCK Lewa BLACK • Tylny amortyzator RockShox Ario RL, air spring, rebound adj. and LO, 7.875x2.0" • Kierownica Specialized XC low-rise, 6061 butted alloy, 680mm wide, 8 degree back sweep, 6 degree up, 31.8mm • Mostek Specialized XC, 3D forged alloy, 4-bolt, 31.8mm clamp, adjustable rise • Sztyca 6061 alloy, 2-bolt micro adjust, setback head, 30.9mm, S/M:350mm, others:400mm • Siodło Selle Italia Max Flite Gel Flow 300g • Pedały Platformowe • Manetki Shimano Deore XT SL-M770 , 3x9 • Przerzutka przednia Shimano FD-M660 SLX, E-type for DMD, top swing, bottom pull • Przerzutka tylna Shimano RD-M662 SLX Shadow, long cage • Hamulce Klamki: Shimano Deore XT BL-M785 Zaciski: Shimano Deore XT BR-M785 Tarcza przód: Shimano tarcza Deore XT SM-RT76 180mm 6śr Tarcza tył: Shimano tarcza Deore XT SM-RT76 160mm 6śr Okładziny metaliczne . • Dźwignie hamulca Shimano Deore XT BL-M785 • Kaseta/wolnobieg SHIMANO XT CS-M770, 11-32 • Łańcuch SHIMANO XT CN-HG93 • Korba SHIMANO DEORE SLX FC-M660 korba 44/32/22 - długość ramion : 175mm • Suport zintegrowany Shimano • Obręcze 26” Custom DT Swiss 445D, disc, double wall, pin joint, eyelets, 24mm, 28/32h • Piasty Przednia piasta Specialized Hi Lo disc, QR, 28h. Tylna piasta Specialized Hi Lo disc, double sealed cartridge bearing, QR, 32h • Szprychy 1.8mm (15g) stainless • Opony GEAX Saguaro 26x2.2 przód + tył • Dętki Schwalbe MTB • Rogi - • Linki/pancerze Jagwire Lex ze smarem w środku, Linki Jagwire galwanizowane • Zacisk sztycy Accent • Top Cap- • Stery 1 1/8" upper and lower campy style cartridge bearings for integrated alloy HT • Gripy ESI grips Chunky czarne . Rower do obejrzenia w Olsztynie, Warmińsko-Mazurskie. Istnieje możliwość wysyłki kurierem ~50zł. Najlepiej piszcie na OLX
dymcio111 Napisano 28 Marca 2019 Autor Napisano 28 Marca 2019 up jakby był zainteresowany ktoś z Trójmiasta to może się wybiorę w któryś weekend Olsztyn > Elbląg > Trójmiasto
dymcio111 Napisano 29 Maja 2019 Autor Napisano 29 Maja 2019 https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-full-specialized-camber-comp-8142849792
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.