Boski86 Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Witam, mam problem z dretwiejacymi dłońmi przy dłuższej jeździe, obecnie posiadam chwyty piankowe PRO, planuje wymienić je na bardziej ergonomiczne. Możecie napisać coś o tych modelach: Force wind Ergon GA3 WTB Padloc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo6435 Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 https://www.centrumrowerowe.pl/chwyty-ergon-gs1-pd10541/ mam i mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski86 Napisano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jak prezentują się na szerokiej kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Ja dorzucę Ergony GP2 - jest opcja zmiany chwytu. Ale jeśli dłonie drętwieją to sprawdziłbym czy pozycja na rowerze jest dobrze dobrana, podobnie z mostkiem i kierownicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski86 Napisano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 na pewno moja masa+ mostek na negatyw robią też swoje. Raczej chwyty z rogami nie wchodza w grę bo na szerokiej prostej kierownicy wyglądają słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.