elkaziorro Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Koleżanki i koledzy, może któreś z Was byłoby chętne na fajnego carbonowego fulla? Jestem jego drugim właścicielem, ale mam do niego dowód zakupu, więc nie ma co się bać o legalność. Zawieszenie serwisowane przez poprzedniego właściciela pod koniec 2017 roku, wtedy również wymieniany był napęd (kaseta, łańcuch i zębatki w korbie) W moich rękach rower zrobił jakieś 1500 km, a w sumie ma około 2000 km nakręcone, więc spokojnie można jeszcze trochę na tym napędzie kilometrów zrobić. Serwisu wymagają natomiast koła, ponieważ piasty mają luzy. Koszt takiego serwisu to ok 300 zł, ale po jego zrobieniu można się nadal cieszyć naprawdę fajnym, lekkim zestawem. Jeżeli ktoś chce mieć rower gotowy na "już", to zamiast kół ZTR mogę dać Bontrager Mustang, które serwisowania nie wymagają. Cena z ogłoszenia jest oczywiście do negocjacji. Rower do obejrzenia w okolicy Jeleniej Góry. Zdecydowanie preferuję odbiór osobisty. Poniżej link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/trek-superfly-100-sl-29-full-carbon-CID767-IDy8w0r.html Specyfikacja: Trek Superfly 100 SL 29" 2013 Rozmiar ramy XL, 21" Rama Carbon Widelec Fox Float 32 FIT CTD 100mm Tylny amortyzator Fox Float RP23 Factory Series Kashima 100mm Kierownica Bontrager Elite Mostek Bontrager Elite Sztyca Bontrager Eite Siodło Selle Italia SLR Kit Carbonio Pedały Shimano Xt Manetki Shimano XTR 2x10 Przerzutka przednia Shimano Deore Przerzutka tylna Shimano XT Hamulce Shimano XT Dźwignie hamulca Shimano XT Kaseta/wolnobieg Shimano XT Łańcuch Shimano XT Korba Shimano XTR Suport Shimano XT Pressfit Obręcze ZTR Crest Piasty DT 350 sztywna oś przód/tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.