PanWojtek Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Witam, przymierzam się do zespawania swojej ramy rowerowej pod rower elektryczny. Nie mogę tylko znaleźć nigdzie sklepu z surową mufą suportu i główką ramy ponieważ tych elementów samodzielnie nie jestem w stanie wykonać. Jeśli ktoś zna kogoś kto zajmuje się takimi rzeczami albo jest w stanie pomoc mi zdobyć te dwa elementy będę wdzięczny. Jak nie uda mi się kupić gotowych to najwyżej poszukam kogoś kto wykona je dla mnie samodzielnie. Z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 A wycięcie z gotowca? Nawet jakbyś gdzieś znalazł luzem albo komuś to zlecił, to koszt pewnie byłby porównywalny do używanej ramy z OLX, a może nawet wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Lutego 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Pisz do Mielca: http://www.bikemielec.com/na_zamowienie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWojtek Napisano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Napisałem, lecz oni robią aluminium a ja potrzebuje stal. Wycięcie z gotowaca zostawię na koniec jak nie uda mi się tego w inny sposób zdobyć. Konstrukcja trochę będzie ważyć wiec chciałem coś sprawdzonego i wytrzymałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Bio bike. Toruń. Biobike.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 https://allegro.pl/oferta/mufa-suportu-surowa-bsa-gwint-angielski-hc-28120-7262166582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Speedygo ma mnóstwo ciekawych rzeczy, m in. Bębenki niedostępne gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Szczerze to tam gdzie kupisz rury do ramy tam też powinieneś nabyć główkę, haki czy mufę. Przecież nie uspawasz ramy z rurek wodociągowych tylko zakupisz (mam nadzieję) konkretne rurki cromo "rowerowe" czyli odpowiedni profil, cieniowanie itp. np. od reynoldsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWojtek Napisano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 To będzie rama z kwadratowych stalowych zamkniętych profili. Zero rurek. Haki sobie sam wykonam, mufe suportu juz mam to została mi tulejka na tylni wahacz amortyzatora i główka. Ale to już jakoś dam rade załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi