Skocz do zawartości

[garmin connect] Problem z aplikacją.

porywacz_zwlok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Czy tylko ja na iOS'ie mam problem od kilku dni z synchronizacją treningów? Dodam, że mam problem też z uzupełnianiem wagi na aplikacji, bo otrzymuję komunikat: "Błąd połączenia sieciowego", mimo, że wszystkie informacje aplikacja z profilu ściąga.

Napisano

Jest jakiś problem - bo na Androidzie też kiedy chce sobie sprawdzić tętno po całym dniu to mam w Connect błąd "Brak połączenie z internetem" czy jakoś tak - choć normalnie z niego korzystam. 

Napisano

Ma możliwość przechowywania treningów, ale nie pamiętam ile ma miejsca. Napisałem do garmina i tam rzeczowa pomoc z prośbą o możliwość zmiany hasła na moim koncie, bo muszą posprawdzać czy wszystko działa poprawnie. Jeszcze się nie odezwali, więc chyba coś jest na rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.