kyloziom Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witam wszystkich I pora rozpocząć zapisy na kolejny zlot XI FR, odbędzie się w Pensjonat Gorc- Szczawna W dniach 5-7.07 br Tym razem mniej eksluzywnie niż ostatnio W ośrodku znajduję się zamykane miejsce na rowery oraz miejsce na ognisko. Każdy pokój jest wyposażony w łazienkę. Pokoje są naprawdę extra wg mnie. Cena noclegu ze śniadaniem to 60złos Czyli 120zł(+30zł na opał, kiełbaski i izotoniki) Razem 150 zł Rezerwacja jest zrobiona na 20os. Kasę wpłacany na moje konto: Krzysztof Niewiadomski 81 1140 2004 0000 3802 6099 7480 W tytule wpłaty podajemy nick/nicki osób za które płacimy. Możecie napisać mi o wpłacie ułatwi to dopisywanie Oczywiście obowiązuje zasada, że wpłaconej kasy nie zwracamy. Chyba, że będzie to jeszcze długo przed terminem. Nieletni na wyjeździe bez opiekuna prawnego, powinien mieć przy sobie (powstało przy pomocy PILON'a):1) Zgodę, najlepiej obojga rodziców, na wyjazd, z zaznaczeniem dni wyjazdu i miejsca przebywania, podaniem numerów dok. tożsamości rodziców z odniesieniem do dokumentu posiadanego przez nieletniego i stwierdzającego jego tożsamość.2) Orzeczenie o odpowiedzialności rodziców za dziecko, najlepiej z ustępem o odpowiedzialności finansowej za wyrządzone szkody.3) odpis ZUS RMUA lub innego dokumentu (wypis z książeczki pracy) potwierdzający najdalej 30 dni wstecz od daty wyjazdu prawo do ubezpieczenia i opieki medycznej z tytułu składek rodziców/prawnych opiekunów.Bez tego właściciel ośrodka turystycznego nie musi zameldować gościa i może zgłosić sprawę do odpowiednich organów. Oświadczenie i zgodę można pobrać z http://www.forumrowe...ot-info-zapisy/ W razie pytań zapraszam na PW lub https://www.forumrowerowe.org/topic/232844-zlot-xi-zlot-forumrowego/ LISTA UCZESTNIKÓW: 1. Janisław 2. Ukasz 3. Kerownik 4. PatryQ 5. Wicio 6.Dudi 7.Teściu 8. limaK98 aka Janusz 9. kyloziom 10. Adamek 11. bradock206 12. szewka 13. Hubertus 14. Kenzie 15. Ol.ga 16. Grażynka 17. Hydraulik 18. MIKESKYWALKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 6 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Do kiedy czas na wpłaty? Jestem zainteresowany, lecz pieniądze będę miał za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 To spokojnie myśle, że do końca maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Poszła wpłata za ekipę ze Świdnicy (4 osoby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Dodaj jeszcze datę zlotu w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 dzisiaj poszedł przelew ode mnie Także do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ol.ga Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Poszedł przelew za mnie i Kenzie Niech już będzie lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Można się jeszcze dopisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Myślę, że miejsc pod dostatkiem. Napisz do Kyloziom on jest organizatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.