brachol22 Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Witam Jaką pompkę polecacie do amora? Czytałem, że Giyo GS-01 dobra, ta z Decathlonu też. A może jakaś inna? pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ador Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 https://allegro.pl/oferta/pompka-beto-do-amortyzatorow-sp-002ag-28bar-reczna-7755210087 też daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Beto bym sobie darował. Na tym forum były już opisywane problemy jakie miały pompki do amorka tego producenta. Potwierdzone w praktyce, ilem się tego nareklamował to moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Też miałem niemiłe przeżycia z Beto, po 2 wymianie odzyskałem kasę i kupiłem innej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Miałem, a właściwie nadal mam pompkę GIYO GS-1. Używałem jej jakieś 3 miesiące zanim przesiadłem się na sztywny widelec. Złego słowa powiedzieć nie można. Jedyne co denerwowało to trochę krótki, sztywny wężyk. Reszta bez zastrzeżeń, sprawia wręcz wrażenie produktu klasy "premium". PS: Jeżeli jesteś zainteresowany, to mogę sprzedać tą pompkę w jakieś rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol22 Napisano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 12 godzin temu, skom25 napisał: PS: Jeżeli jesteś zainteresowany, to mogę sprzedać tą pompkę w jakieś rozsądnej cenie. Jestem zainteresowany. Jak można zakupić? Ja jestem z Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.