DzikiKoziol Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 Chciałbym wymienić mostek z regulowanego na regulowany, gdyż ma luzy i kierownica zaczyna mi się ruszać góra dół. Stan śrub nie pozwala na dokręcenie. Chciałbym, żeby nowy mostek był przyzwoitej jakości. Stery skręcane 1 1/8, mostek wpuszczany. Rower trekkingowy, bułkowóz, do pracy i w ogóle wszędzie.
SoloTM Napisano 3 Lutego 2019 Napisano 3 Lutego 2019 https://www.olx.pl/oferta/mostek-xtreme-regulowany-wpuszczany-1-1-8-cala-CID767-IDyjn9g.html#a24277529e Ten jest dobrej firmy, używany ale w bdb stanie, sprzedawca uczciwy.
DzikiKoziol Napisano 7 Lutego 2019 Autor Napisano 7 Lutego 2019 @SoloTM jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Mostek dziś dotarł, używany, ale wykonanie robi wrażenie, ZOOM się chowa. Wiesz coś o tej firmie? Tak z ciekawości pytam.
SoloTM Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Sprzedawca bawi się w retro rowery ( ale nie tylko ) i nie sprzedaje lipy, a firma robi jakieś mostki chyba do dzisiaj, lepsza niż zoom. ( ale za dużo nie wiem o niej )
DzikiKoziol Napisano 7 Lutego 2019 Autor Napisano 7 Lutego 2019 ZOOM to blaszka, ten <żart> jest z żelaza, stali, Kryptonitu i amelinium razem. Po prostu śliczny, a ja szczęśliwy.
SoloTM Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Na forum retromtb.pl sprzedawca ma nick Grzesiek14 ( jakbyś więcej info potrzebował )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.