abdesign Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Jako, iż nie chciałbym rozwijać of-topu w xtr-12 to mam pytanie, ktoś testował/testuje/cokolwiek czytał/słyszał może na temat kaset 12s pod XD. Konkretnie chodzi mi o taką WSD-8012-1050 którą można znaleźć za 181-191 dolarów i waży ponoć 364gramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_s Napisano 6 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 na vitalmtb była dyskusja na temat poprzedniej wersji (11speed 90$ 330g) i kaseta "gubiła" zęby - wyłamywały się całe fragmenty po 2-3 zęby - niektórym juz po 30 milach jesli chcesz przetestować, to poszukłabym jej na amazonie (bdb polityka zwrotów) albo na ebayu z płatnością paypal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 No to chyba przechodzi mi powoli ochota na test... Papierkowe parametry robią wrażenie - w tej cenie jest XG-1275... w tej wadze jest XG-1295... - no ale budzą też obawy - jak widać nie bezzasadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.