Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Hej, Tak jak w temacie. Kupię plastikowe nakrętki na wentyle Presta, w kolorze pomarańczowym, takie jakie są przy niektórych dętkach Continental. Interesują mnie 2 sztuki, ale chętnie wezmę 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 A po co Ci to panie? Nikt nie jeździ z nakrętkami i kapturkami na wentylach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Ja jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Ja też. I mam na zbyciu. Tylko nie plastikowe, a aluminiowe i nie pomarańczowe, a czerwone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Czerwone alu to i ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 A to pech, nie pohandlujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi