MMMAAACCC7 Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Jakby ktoś chciał pokusić się o unikalność, to rynek posiada coś takiego KLIK . Osobiście chciałem zassać przerzutkę na podmianę za Apexa, ale się nie da, bo SunRace ma swój własny uciąg linki. Wychodzi na to, ze SunRace szybciej wypuszcza grupę 12 speed niż Shimano ot taka ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 No to chyba niewiele osób się skusi... Sramowy GX jest w tej samej cenie... tyle że w komplecie jest dodatkowo korba. A szkoda, bo na w ten sposób niestety nie namieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Widziałeś przerzutkę z bliska? Bo ja widziałem. Tandeta jakich mało. Wrażenie na poziomie Tourney od Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 skom-miałem, widziałem, macałem, przeraża mnie jej długość, wózek średni jest dobre 2-3cm dłuższy od średniego Srama :). Mi tam się podoba, owszem, ciągnie trochę takim złotym golfem, ale poza tym ma mniej luzów niż seryjny force (chyba że dobrze złapałem). Znając życie, za 2-3 miesiące cena spadnie o jakieś 20%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Bo tym się Sunrace zajmowało przez lata - dokładnie ta półką. Dlatego jak ruska Łada wypuści limuzynę - konkurenta dla np. Passata to ok, ale piać z zachwytu nie będę I generalnie dobrze, że inni próbują dołączyć do Shimano/Sram, ale daleka droga raczej przed nimi, choć życzę szczęścia, większa konkurencja zawsze lepsza dla klientów. Edytowane 1 Lutego 2019 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Najważniejsze byłoby teraz znaleźć 10 odważnych, którzy wzięliby te napędy w obroty i wydali swoje opinie :). BTW przynajmniej SunRace nie pcha się w rzeczy, którym nie potrafi podołać (patrz najnowsze hamulce Sh, brak korb, czy scylence odsunięty w bliżej nieokreśloną przyszłość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 1 godzinę temu, abdesign napisał: No to chyba niewiele osób się skusi... Sramowy GX jest w tej samej cenie... tyle że w komplecie jest dodatkowo korba. A szkoda, bo na w ten sposób niestety nie namieszają. Chyba w 2017 roku tego Sunrace pokazali. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi