Bruno824 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Cześć. Planuje zakup trenazera rowerowego do 700 zł. Myślałem o takim https://www.bikestacja.pl/pl/trening-i-odzywki/trenazery/trenazery/trenazer-tacx-blue-motion-t2600-promocja-50-39139.html co myślicie ? Jest warty ceny? Widziałem, ze można do niego dokupić czujniki, czyli jest możliwość jazdy na zwifcie? Macie może inne modele godne polecenia? Jest to mój pierwszy trenażer dlatego nie chce więcej pieniędzy na niego przeznaczyć. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Ja polecam Eite novo force w promocji można poniżej 600 zł kupić. Jeżeli chodzi o czujniki pod zwifta to spokojnie mogą być od garmina albo jak w moim przypadku wbudowane w ramę roweru. Do tego antenka ANT + do kompa i wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.