lewocz Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Poszukuję bluzy na rower. Z długim rękawem, z krótkim zamkiem tylko pod szyją. Kieszonki z tyłu, fajnie by było coby co najmniej jedna kieszonka była zasuwana, gdyby jeszcze wodoszczelna to już wypas. Krój sportowy, luźne bluzy endurowców mnie nie interesują. Oczywiście grzebałem w internecie, ale słabo z takim towarem. W zasadzie wszystkie bluzy posiadają zamek na całej długości. Szukam już raczej w dziale koszulki z długim rękawem, ale tam też słabo. Raz, że bardzo mało tego jest, a dwa, że chciał bym jednak coś grubszego niż zwykły t-shirt z długim rękawem. Znalazłem coś Endury ale bardzo źle z rozmiarówką. Patrzyłem jeszcze na Cinelli i Rogelli ale też nic interesującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g286 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Krótki zamek przy obcisłym kroju się nie sprawdza. Dawno temu takie dziwadła się spotykało, obecnie wszystko szosowe ma pełny zamek. No chyba że koszulki z lidla Co ci przeszkadza w pełnym zamku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Tego nie da się wytłumaczyć podobnie jak to dlaczego wolę manetki obrotowe od rapidów. Kiedyś się spotykało i owszem bo mam taką, ale już mi się pomału kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 kup bluzę np. z Technostretchu z krótkim zamkiem i na to zwykła koszulka rowerowa (żeby mieć kieszonki z tyłu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 https://www.decathlon.pl/koszulka-mtb-st-500-id_8402995.html https://www.decathlon.pl/koszulka-krotki-rkaw-st-500-id_8527179.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Estetą nie jestem, ale brzydale okropne Ale to bez znaczenia bo to typowe koszulki rowerowe. Ja szukam bluzy z długim rękawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 aaa bluza, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.