Grzybu96 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Witam mam pytanie chciałbym wyruszyć w trasę rowerową w okolicach Wisły, Ustronia ma ktoś może tam sprawdzone szlaki dla początkujących i czy w ogóle mój rower nada się do jazdy na dłuższe dystanse, drogi szosowe itp oto mój rower https://www.rowerymerida.pl/produkt676/big-nine-20-d-rower-merida.html A następne pytanie brzmi następująco jakie akcesoria ze soba zabrać jaki plecak kupić itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Absolutnie na wszystkie pytania znajdziesz na tym forum odpowiedz- wystarczy poszukac. Kwestia dokad zdarzasz i ile przejedziesz tkwi w glowie a nie sprzecie. On tylko pomaga, mniej czy wiecej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Najpopularniejsza trasa wiedzie wzdłuż rzeki Wisły. Jest bardzo łatwa. Tylko na jednym fragmencie trzeba przejechać przez drogę i przejazd kolejowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.