Xsystoff Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 To juz bardziej obstawialbym jakis glupi zaklad w stylu "zaloze sie, ze nie poderwiesz rowerzysty". Bo jakby chcieli zrobic kuku to bys nie uciekl. No i do Yariska ciezko wlozyc rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ojj panowie, czytanie ze zrozumieniem u was leży. Jasno ejpok opisał sytuację, a wy dziwujecie się dopatrujecie się niewaidomo czego. Sytuacja nietypowa aczkolwiek zdarza się, mogłeś równie dobrze zostać przez kogoś wystawiony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 p.s. czy ktoś z was ma może ubezpieczony rower od kradziezy? bo ja zacząłem o tym mysleć. bezpieczny rower zajrzyj na strony PZU Amoniak chyba jest ubezpieczony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 :021: To juz bardziej obstawialbym jakis glupi zaklad w stylu "zaloze sie, ze nie poderwiesz rowerzysty". Bo jakby chcieli zrobic kuku to bys nie uciekl. No i do Yariska ciezko wlozyc rower. I chyba masz rację ale równie dobrze mogli wracać z jakiejś libacji(tutaj wersja z drogowskazem nie jest już do końca taka głupia) pokłócić się i pod wpływem impulsu wpadli na pomysł abby przetrzepać komuś odwłok no i zauważyli ciebie... Tak czy siak lepiej że pojechałeś dalej bo nikt tak naprawdę nie wie jak to się mogło skończyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Takie akcje to raczej się robi jeśli ktoś chce ukraść komuś samochód klasy lepszej ...szczerze to nie chce mi sie wierzyć zeby sobie robili akcje na rower za kilka tysięcy ...no chyba że brakowało im mocno kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Eh, może ty i inni normalni ludzie nie robiliby dymu dla roweru za kilka tysięcy (zacznijmy od tego że w ogóle nie robiliby dymu ) Myślę że ten temat, a właściwie to dyskusja w tym temacie nie ma sensu, ponieważ sam jego autor nie jest tak zaangażowany jak inni, którzy lubią sobie pogdybać Teraz każdy po kolei będzie wątpił, pisał że to zbieg okoliczności itd a potem włączy sobie TV i posłucha nowych wiadomości jak ludzie zabijają za 20zł albo robią inne fajne rzeczy dla zabawy. Jak dla mnie to temat ostrzegł, jego rola spełniona i można go zamknąć. A psychikę i motywy tego "złego" zostawcie psychologom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.