rumcyk82 Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Przedstawiam SPINNERY własnej produkcji Jeśli ktoś będzie zainteresowany - zapraszam do kontaktu SPINNERY by RUMCYK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Jak na mój gust to patrząc na ten filmik nie kręcą się najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 A mi on nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 MI też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcyk82 Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Filmik działa na 100% - jest to plik WMV co do kręcenia sie - kreca sie rewelacyjnie ale ich efekt jest wtedy gdy zatrzymamy rospedzony rower i same w sposob bezwladny sie rozkrecaja. kwestia dobrania łożysk jest tu duzym wyzwaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 W końcu zadziałał, fajne ale mogły by sie dłużej kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.